Provinciedomein Huizingen

Een avontuurlijke schoolreis vol uitdagingen!

Het avonturenparcours

In de bossen van het domein Huizingen staan meer dan 45 uitdagende hindernissen opgesteld zoals een Indiana Jonesbrug, een commando-parcours, touwladders, klimnetten, vlotten, slingers over de beek, enz. Dit alles wordt begeleid door onze ervaren monitoren.

Vanaf dit jaar zullen de kinderen niet alleen het avonturenparcours afleggen maar worden ze ook uitgedaagd in allerlei verschillende opdrachten.

In het tweede gedeelte van de dag kunnen de kinderen genieten van al de activiteiten die het domein te bieden heeft:

  • De avonturenspeeltuin
  • Het dierenpark
  • Het openluchtzwembad 

De avonturenspeeltuin

De grote avonturenspeeltuin voor de bengels tot 14 jaar met een hoge glijbaantoren, klauternetten, schommels en een grote klimwand.

De speeltuin 'Het Betoverende Boomvolk' is ideaal voor de jongste, 6 tot 10 jaar, een toffe plaats waar de kinderen zich vrij kunnen uitleven op de klimrekken, schommels en glijbanen

Het dierenpark

Het dierenpark met zijn geitjes, schapen, konijnen, fazanten, enz… is voorzien van prachtig geïllustreerde info en doe-panelen. Dit is zeker een bezoekje waard! 

Het openluchtzwembad

Het provinciedomein in Huizingen beschikt over een verwarmd openluchtzwembad met waterglijbanen, massagefonteinen en een ligweide. De tarieven van het zwembad kan je hier vinden.
Voor het zwembad wordt er ter plaatse betaald.

Info

Deze schoolreis is geschik voor leerlingen van 6 tot 12 jaar, van het 1ste tot 6de leerjaar lager onderwijs. Inschijven kan per klas, of met de volledige school. De leerlingen worden verdeeld in groepen, dit meestal per klas. Een begeleidende leerkracht is altijd leuk, maar niet noodzakelijk! 

Prijs

12 euro per leerling.
Leerkrachten of begeleiders nemen gratis deel. 

Meer weten over Avonturentocht 2020?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Bekijk dan zeker onze lijst met meest gestelde vragen of contacteer ons door te mailen naar info@avonturentocht.be.

 

Bereikbaarheid en contactgegevens

Het recreatiedomein Huizingen is makkelijk te bereiken via bus en trein.

Provinciedomein Huizingen
Henry Torleylaan 100
1654 Huizingen

Website by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x