Vakantiepark Hengelhoef

Een avontuurlijke schoolreis vol uitdagingen!

Het avonturenparcours

In de bossen van het vakantiepark Hengelhoef staan meer dan 30 uitdagende hindernissen opgesteld zoals een Indiana Jonesbrug, een commando-parcours, touwladders, klimnetten, vlotten, slingers over de beek, enz. Dit alles wordt begeleid door onze ervaren monitoren.

Het avonturenpark

In het tweede gedeelte van de dag kan iedereen zich uitleven in ons avonturenpark rond de grote vijver met strand. Zandkastelen bouwen, je uitleven in één van onze springkastelen, meedoen aan een echte spartarun, je vriendjes verslaan met een spelletje laser shooting,... het kan allemaal!

Het subtropisch zwembad

Er kan ook gekozen worden om een halve dag te gaan zwemmen in het Subtropische Zwembad van Hengelhoef met zijn waterglijbanen, wildwaterbaan en golfslagbad. Voor het subtropisch betaal je 4 euro extra per leerling, begeleiding heeft gratis toegang.

Info

Deze schoolreis is geschik voor leerlingen van 6 tot 12 jaar, van het 1ste tot 6de leerjaar lager onderwijs. Inschijven kan per klas, of met de volledige school. De leerlingen worden verdeeld in groepen, dit meestal per klas. Een begeleidende leerkracht is altijd leuk, maar niet noodzakelijk! 

Prijs

12 euro per leerling.
Leerkrachten of gebeleiders nemen gratis deel.
inkom Subtropisch zwembad: 4 euro per leerling, leerkrachten of begeleiding gratis toegang.

Meer weten over Avonturentocht 2020?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Bekijk dan zeker onze lijst met meest gestelde vragen of contacteer ons door te mailen naar info@avonturentocht.be.
Je kan ons ook telefonisch bereiken: 0472/70 45 88

Bereikbaarheid

Vakantiepark Hengelhoef
Tulpenstraat 141
3530 Houthalen-Helchteren

Website by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x