Schoolreis West-Vlaanderen

Een avontuurlijke schoolreis vol uitdagingen!

Het avonturenparcours

In de bossen van het domein Huizingen staan meer dan 40 uitdagende hindernissen opgesteld zoals een Indiana Jonesbrug, een commando-parcours, touwladders, klimnetten, vlotten, slingers over de beek, enz. Dit alles wordt begeleid door onze ervaren monitoren.

In het tweede gedeelte van de schoolreis kunnen de kinderen genieten van al de activiteiten die het domein te bieden heeft:

  • De avonturenspeeltuin
  • Het dierenpark
  • Het openluchtzwembad 

De avonturenspeeltuin

De grote avonturenspeeltuin voor de bengels tot 14 jaar met een hoge glijbaantoren, klauternetten, schommels en een grote klimwand.

De speeltuin 'Het Betoverende Boomvolk' is ideaal voor de jongste, 6 tot 10 jaar, een toffe plaats waar de kinderen zich vrij kunnen uitleven op de klimrekken, schommels en glijbanen

Het dierenpark

Het dierenpark met zijn geitjes, schapen, konijnen, fazanten, enz… is voorzien van prachtig geïllustreerde info en doe-panelen. Dit is zeker een bezoekje waard! 

Het openluchtzwembad

Het zwembad blijft tot nader order gesloten.

Info

Deze schoolreis is geschikt voor leerlingen van 6 tot 12 jaar, van het 1ste tot 6de leerjaar lager onderwijs. Inschrijven kan per klas, of met de volledige school. De leerlingen worden verdeeld in groepen, dit meestal per klas. Een begeleidende leerkracht is altijd leuk, maar niet noodzakelijk! 

Sportdag of schoolreis

Avonturentocht is een actieve schoolreis, ideaal dus om als sportdag in te plannen. 

Prijs

12 euro per leerling.
Leerkrachten of begeleiders nemen gratis deel.

Meer weten over Avonturentocht 2024?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Bekijk dan zeker onze lijst met meest gestelde vragen of contacteer ons door te mailen naar info@avonturentocht.be.

 

Bereikbaarheid en contactgegevens

Het recreatiedomein Huizingen is makkelijk te bereiken via bus en trein.

Provinciedomein Huizingen
Henry Torleylaan 100
1654 Huizingen

Schoolreis West-Vlaanderen
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x