Sportdag Limburg

Een avontuurlijke sportdag vol uitdagingen!

Het avonturenparcours

In de bossen van het vakantiepark Hengelhoef staan meer dan 30 uitdagende hindernissen opgesteld zoals een Indiana Jones-brug, een commando-parcours, touwladders, klimnetten, vlotten, slingers over de beek, enz. Dit alles wordt begeleid door onze ervaren monitoren.

Het avonturenpark

In het tweede gedeelte van de sportdag kan iedereen zich uitleven in ons avonturenpark rond de grote vijver met zandstrand. Zandkastelen bouwen, je uitleven in één van onze springkastelen, meedoen aan een echte spartarun, je vriendjes verslaan met een spelletje laser shooting,... het kan allemaal!

Het subtropisch zwembad

Er kan ook gekozen worden om een halve dag te gaan zwemmen in het Subtropische Zwembad van Hengelhoef met zijn waterglijbanen, wildwaterbaan en golfslagbad. Voor het subtropisch betaal je 4 euro extra per leerling, begeleiding heeft gratis toegang.

Info

Deze sportdag is geschikt voor leerlingen van 6 tot 12 jaar, van het 1ste tot 6de leerjaar lager onderwijs. Inschrijven kan per klas, of met de volledige school. De leerlingen worden verdeeld in groepen, dit meestal per klas. Een begeleidende leerkracht is altijd leuk, maar niet noodzakelijk! 

Sportdag of schoolreis

Avonturentocht is een actieve schoolreis, ideaal dus om als sportdag in te plannen.

Prijs

12 euro per leerling.
Leerkrachten of begeleiders nemen gratis deel.
inkom Subtropisch zwembad: 4 euro per leerling, leerkrachten of begeleiding gratis toegang.

Meer weten over Avonturentocht 2024?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Bekijk dan zeker onze lijst met meest gestelde vragen of contacteer ons door te mailen naar info@avonturentocht.be.
Je kan ons ook telefonisch bereiken: 0472/70 45 88

Bereikbaarheid

Vakantiepark Hengelhoef, Limburg
Tulpenstraat 141
3530 Houthalen-Helchteren

Sportdag Limburg
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x